Derfor er en god hjemmeside viktig for bedriften din

De fleste søker på internett for å finne informasjon hva gjelder produkter og tjenester. En god hjemmeside sørger for at dine kunder raskt og enkelt blir kjent med bedriften, og vil skape tillit til kvaliteten på det dere leverer. En godt utformet nettside vil rangere høyere opp i søkemotorer, og det gjør det lettere for kunder å finne din bedrift på nettet.

For å bli valgt fremfor andre aktører er det viktig at nettsiden fremstår som attraktiv og gir korrekt informasjon. Hjemmesiden bør være godt organisert. Det er også viktig at hjemmesiden gir tilstrekkelig med relevant informasjon som er nyttig for potensielle kunder, f.eks åpningstider, lokasjon, kontaktinformasjon og annet.

Hos Norske Veier kan vi bistå ditt firma med utforming av nettside med høy standard for profesjonalitet. En gjennomført nettside vil være et viktig steg videre i digital markedsføring, og vil gjøre mye for å øke bedriftens synlighet.

Fleksibel og brukervennlig teknologi

I den digitale verden ønsker folk rask tilgang til gode løsninger og svar på sine spørsmål. Jo kjappere du leverer løsningen på problemet, eller et svar på spørsmålet, jo bedre er det. Gjør det enkelt for dine potensielle kunder å finne frem til det som er relevant for nettopp dem.

Våre hjemmesider har en god struktur, samt solide og effektive verktøy. Dette gjør sidene våre enkle å redigere, vedlikeholde og oppdatere.

Vi benytter WordPress for alle våre hjemmesider, som er blandt de mest populære, fleksible og brukervennlige platformene på markedet.

Søkemotorvennlig

Hjemmesider laget med WordPress er SEO-vennlige. Det vil si at nettsiden er søkemotoroptimalisert, og vil rangere høyere i søkeresultater på nett. Nettsider utviklet med WordPress gir rom for tydelig navigering og er dermed enkle for robotene til søkemotorene å gjennomsøke.

WordPress er en åpen kildekode som betyr at det er et stort online fellesskap hvor det kontinuerlig utvikles og deles nye utvidelser, verktøy og design. Denne tilnærmingen og tilgjengeligheten til informasjon fremmer innovasjon, og har gjort at WordPress nå er markedsledende.

Oppdateringer av WordPress skjer kontinuerlig for å være sikret mot de stadige sikkerhetsproblemene som preger vår tid.

La oss gjøre jobben for deg

Med fortløpende vedlikehold av din WordPress nettside sørger våre konsulenter for at siden holder seg oppdatert med det siste innen design, funksjonalitet og sikkerhet.

Som din foretrukne partner tar vi oss av:

  • Oppsett av ny nettside med WordPress.
  • Hosting av webhotell.
  • E-post løsninger dersom det er ønskelig.
  • Regelmessig sikkerhetskopiering av nettsidens filer, database, malverk, opplastinger og utvidelser.
  • Forløpende oppdateringer av nettsidens rammeverk og utvidelser for å opprettholde en sikker og optimal nettside.

Når du har alt på ett sted er det mye enklere å administrere.

Kan jeg redigere hjemmesiden selv?

Om ønskelig kan vi lage en egen login for deg. Alle endringer på nettsiden blir loggført og kan alltid rulles tilbake dersom du foretar deg noe som du senere angrer. Din kundekonsulent hos Norske Veier kan også hjelpe deg med å redigere, fjerne eller legge til endringer som bilder, tekst eller blogginnlegg med mer. Norske Veier leverer også kart og veibeskrivelse til din hjemmeside slik at dine kunder enkelt  finner veien til din destinasjon.

Som kunde hos oss i Norske Veier vil din personlige kundekonsulent alltid være tilgjengelig til å bistå med råd og support når du har behov for det. Du kan ringe oss når som helst for en uformell prat om ditt firmas behov innen webutvikling, internettmarkedsføring, synlighet på nett eller hva annet du trenger av support for god digital markedsføring.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og gratis konsultasjon om ditt hjemmesidebehov.