HVORFOR GOOGLE ADS?

Google er Norges og verdens mest brukte søkemotor. Dette gjør at de fleste bedrifter ønsker å være synlig på denne plattformen i det øyeblikket det gjøres søk etter tjenester og produkter.

Det lar seg enkelt gjøre ved bruk av Google Ads, som er betalte annonser på Googles søketreffsider. Det er et enkelt og meget effektivt annonseverktøy på nett. Med Google Ads betaler du kun når potensielle kunder klikker på annonsen din, etter å ha søkt etter det du tilbyr. Du får også gratis eksponering for alle som bare ser på annonsene dine. Google Ads kan kjøres som rene tekstannonser, bannerannonser på Googles Display- nettverk eller Shopping bildeannonser.

DINE FORDELER MED GOOGLE ADS

  • Du treffer de som er ute etter akkurat det du tilbyr – idet de søker!
  • Full kostnadskontroll, bra kost/nytte effekt.
  • Effektivt og målrettet. Treffer globalt eller lokalt.
  • Du betaler kun for klikk til nettsiden, ikke for visninger av annonsen.
  • Trafikkovervåkning med Google Analytics – se umiddelbare resultater.

TILSPISSET DINE KUNDER

Du kan nå Internettbrukere over hele verden – eller kun i din egen by. Det fungerer like bra for store, internasjonale selskaper, som for mindre selskaper som vil annonsere lokalt. Google Ads er svært målbart. Du ser raskt hvilke resultater kampanjen din oppnår, og hvilke søkeord og annonser som fungerer. Endringer kan gjøres umiddelbart. Det er kostnadseffektivt og lønnsomt, siden du kun betaler for klikk – altså for høypotensielle besøk til nettsiden din. Du har full kontroll på kostnadene gjennom fastsatte budsjetter, som kan justeres etter ønske.

PROFESJONELT SATT OPP

En av våre konsulenter setter raskt opp din kampanje. I tillegg administrerer, vedlikeholder og justerer vi kampanjen i kontraktsperioden med mål om å øke trafikken til din nettside og beholde posisjonen i søkemotorene.